Hollandse kwaliteit

Rundvlees is één van onze specialiteiten. Ons rundvlees komt van ‘dikbil’ runderen die opgroeien op groene Hollandse bodem. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Mede daarom leveren Hollandse dikbilrunderen mooi mager vlees, smaakvol en botermals.

Een greep uit ons assortiment:

  • biefstuk
  • kogelbiefstuk
  • haasbiefstuk
  • sukadelappen
  • riblappen
  • runderrollade
  • rosbief
  • runderpoulet
  • zijlende
  • staartstuk
  • runderschnitzels
  • braadlappen
  • bieflappen
  • magere stooflapjes
  • braadstuk
  • hacheevlees
Een greep uit ons assortiment:

Pul naturel meat

Over rundvlees bestaat nog veel onduidelijkheid, niet alleen bij consumenten, maar ook bij professionals. Het rundvlees van PUL komt uit Uruguay, een klein land in Zuid-Amerika waar de manier van veeteelt generatie na generatie onveranderd is gebleven. Die achterstand in ontwikkeling is de afgelopen jaren omgeslagen in een groot voordeel, want de veeteelt in Uruguay heeft niet de nadelen die de moderne veeteelt in West-Europa kent. Het rundvlees is van het ras "Hereford" een typisch vleesras met een heerlijke donkere smaak.

Voordelen van Pul

  • de meest natuurlijke veeteelt ter wereld
  • stringente selectieprocedures
  • up-to-date certificering en controle
  • volledig HACCP gecertificeerd 

Wij hebben de volgende vleessoorten

  • Pul ribeye
  • Pul entrecote
  • Pul ossenhaas

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Ilja Kattenberg, Keurslager

Markenburg 101
2135DS Hoofddorp
0235628413
0235570899

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten