Natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u altijd vers Nieuw Zeelands lamsvlees.

Hieronder ons assortiment:

  • lamsbout
  • lamskotelet
  • lamsfilet
  • lamsshoarma
  • lamsribbetjes
  • lamsragoutvlees
  • lamslapjes
  • lamsracks
  • lamsrollade
  • lamszadel
  • lamscarré
  • lamspoulet

 

  •  

    Lamsbiefstuk 

     
  •  

    Lamsbout 

     
  •  

    Lamsbraadstuk 

     
  •  

    Lamsbraadstukje 

     
  •  

    Lamsfilet 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamshaas 

     
  •  

    Lamskotelet 

     
  •  

    Lamsrack 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsschenkel 

     
  •  

    Lamsshoarma 

     
  •  

    Lamsstooflap 

     
  •  

    Lamsstoofvlees 

     
  •  

    Lamszadel 

     
  •  

    Pompoentje 

     
  •  

    Wang en tong 

     
  •  
  •  

Ilja Kattenberg, Keurslager

Markenburg 101
2135DS Hoofddorp
0235628413
0235570899

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten